Ντοκιμαντέρ, έρευνες, μικρές ιστορίες… Αυτές είναι κάποιες από τις ταινίες που παίρνουν μέρος σε διάφορα φεστιβάλ ταινιών περιπέτειας μικρού μήκους.

Μετά από έρευνα, αποφασίσαμε διστακτικά να πάρουμε μέρος σε αντίστοιχα φεστιβάλ, όχι όμως και με αντίστοιχης μορφής ταινία. Η σκέψη   ήταν να δημιουργήσουμε μια ταινία, που θα βασίζεται στο εικοσιτετράωρο, στην καθημερινότητα, την ρουτίνα και την μετριότητα ενός ανθρώπου, που η σκέψη του και η μοναδική του διέξοδος είναι στην περιπέτεια και το βουνό. Στην ουσία, θέλαμε ο θεατής αντίστοιχων δραστηριοτήτων, να ταυτιστεί με τον ήρωα της ταινίας μας που έτσι κι αλλιώς, η ιδέα ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, που λίγο πολύ, όσοι ασχολούνται με το βουνό έχουν ζήσει. Έτσι λοιπόν, η ταινία μας από ιδέα, έγινε γεγονός!

Μια τέτοια όμως ιδέα, απαιτεί και εξειδικευμένο εξοπλισμό, που μεγάλο μέρος του ήρθε από χορηγίες και όχι μόνο. Drones, gimbals και κάμερες υψηλής ανάλυσης, ήταν πλέον στην διάθεσή μας και τα γυρίσματα ήταν πλέον θέμα χρόνου.

Με τα πρώτα κιόλας χιόνια, τα γυρίσματα δεν άργησαν να ξεκινήσουν, με πρώτο μας σταθμό τον Παρνασσό δεύτερο την Γκιώνα και πάλι Παρνασσό, για να ολοκληρωθούν τελικά στις Γαλλικές Άλπεις και το Mont Blanc.

H ταινία μας με τίτλο «24» είχε πλέον ολοκληρωθεί !

Μάστιγα της εποχής ή αδυναμία της ψυχής; 24 ώρες στη ζωή ενός συνηθισμένου νέου που κινείται σε επιβαλλόμενα «πρέπει» και στους μονότονους ρυθμούς της καθημερινότητάς του. Σχοινοβάτης του ορίου μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, Τι είναι όμως πλέον αληθινό και τι όχι;

Μια ταινία αφιερωμένη σε όλους εκείνους που τους είπαν πως δεν μπορούν όμως μπόρεσαν. Σε όλους εκείνους που η ψυχή μετράει περισσότερο από το μυαλό και την καρδιά.

Μια ταινία στο ανθρώπινο πνεύμα. Σε σένα!