Χρήστος Σολάκης

O Χρήστος έχει ιδιαίτερη  σχέση με την μουσική  εδώ και 10 χρόνια. Η σχέση του αυτή είχε ως αποτέλεσμα το 2018 να ασχοληθεί με την μουσική παραγωγή και το Sound Design, σαν μουσικός παραγωγός. Σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο ανέπτυξε μεγάλη εμπειρία στην Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα στο χώρο της εναλλακτικής μουσικής της πόλης.

Η μουσική για τον Χρήστο  ήταν η απόλυτη αφορμή να ανοίξει τους ορίζοντές του στο περίπλοκο και αρκετά τολμηρό χώρο του  Sound Design. Τα δεκάδες προσωπικά του project τον οδήγησαν σε πάρα πολλές απαιτητικές δουλειές στον τομέα του Cinematic Sound Design, είτε σε ανιμάτιον σειρές στο εξωτερικό, είτε με δεκάδες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Οι απαιτήσεις πλέον για τον Χρήστο ενισχύθηκαν καθώς αναπτύσσει τις ικανότητες του και επίσημα  στον χώρο του Game Sound Design. Ως συνέχεια της καριέρας του ζει μόνιμα στην Αθήνα τον τελευταίο χρόνο και εργάζεται πάνω στο κομμάτι του Audio Post Production και  Sound Design  στο χώρο των social, ραδιοφώνου αλλά και της τηλεόρασης.